Prisvindende varehuschef stopper øjeblikkeligt

Kenneth Gade er stoppet som varehuschef i Føtex i Svendborg med øjeblikkelig virkning.

Prisvindende varehuschef stopper øjeblikkeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenneth Gade er stoppet som varehuschef i Føtex i Svendborg - ingen vil fortælle hvorfor.

Svendborg: Føtex i Svendborg står uden varehuschef, efter 38-årige Kenneth Gade er stoppet med øjeblikkelig virkning. Han stoppede i jobbet i weekenden.

Varehuschefen bekræfter, at han er stoppet i Føtex i Svendborg, men han ønsker ikke at kommentere bruddet med Føtex og Salling Group yderligere.

- Jeg er stoppet efter gensidig aftale, og det er en del af aftalen, at det hele holdes intern, siger Kenneth Gade.

I Salling Group ønsker man heller ikke at kaste lys over årsagen til det pludselige brud med Kenneth Gade. I et skriftligt svar fra selskabets kommunikationsafdeling fremgår det, at ansættelsesforhold og medarbejderes begrundelse for at skifte job generelt betragtes som en privat sag.

Danmarks bedste

Kenneth Gade blev for to år siden hentet til Svendborg fra Føtex i Korsør. Her havde han på to år forvandlet det den lokale Føtex fra "et varehus med udfordringer" til "Danmarks bedste Føtex". Denne pris fik Korsør-varehuset i 2016.

Samme år fik Kenneth Gade prisen "Danish Retail Award i 2016", som Dansk Erhverv uddeler til de tre mest entusiastiske og forandringsskabende chefer indenfor dansk detailhandel.

Kenneth Gade ved endnu ikke, hvad han skal lave i fremtiden, men han oplyser, at han er forpligtet af en konkurrenceklausul. Han vil ikke fortælle om indholdet i klausulen, men henviser til et opslag på det sociale erhvervsnetværk, Linkedin, hvor han skriver:

"Pga. min konkurrenceklausul, vil jeg for første gang i 20 år nyde den danske sommer fuldt ud. Efter sommerferien handler det om at finde det helt rigtige job - det perfekte match for mig og jer - hvor vi i fællesskab kan sikre dokumenterede resultater."

Kenneth Gade afløste i Føtex i Svendborg varehuschef Allan Mariager, der havde været ansat i butikken i mere end 30 år. Mariager blev i stedet sendt til Føtex i Nyborg.

Klaus Slotsager, der til daglig er varehuschef i Føtex i Rosengårdcentret, er i øjeblikket indsat som midlertidig chef i Føtex i Svendborg, og hans tiltræden vil Salling Group gerne kommentere. I et skriftligt svar skriver regionschef Kasper Mellerkær.

"Vi er meget tilfredse med, at Klaus Slotsager som særdeles rutineret varehuschef er trådt til, mens vi finder den helt rette efterfølger som Føtex Svendborgs næste varehuschef."

Prisvindende varehuschef stopper øjeblikkeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce