OB: Vi solgte selv Jesper C.

OB´s sportsdirektør Lars Høgh, der her hygger sig med FCK-direktør Flemming Østergaard under søndagens B.T. Cup i Brøndby, kan ikke forstå, hvorfor spilleragent Karsten Aabrink vil tage æren for salget af Jesper Christiansen og Nicolai Wael.
Foto: KimRune

OB: Vi solgte selv Jesper C.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HANDLER: Lars Høgh undrer sig over Karsten Aabrinks opfattelse af sin rolle som agent

FODBOLD: Den danske spilleragent Karsten Aabrink satte i gårsdagens udgave af Stiftstidende ikke sit lys under en skæppe, da han fortalte om sin rolle i forbindelse med OB's kanon-salg (22 millioner, red.) af Jesper Christiansen til Glasgow Rangers - og Nicolai Waels skifte til Haderslev.

Det undrer OB's sportsdirektør Lars Høgh:

-Jeg vil gerne gøre det klart, at Karsten Aabrink ikke har hjulpet Jesper Christiansen til Glasgow. Vi har selv fundet Jesper, uddannet ham og afsluttet forhandlingerne med Glasgow Rangers om transferbeløbet, inden Aabrink forhandlede Jespers egne lønforhold på plads, siger Høgh til Aabrinks bemærkning til Stiftstidende i forbindelse med den aktuelle handel med Lars Jacobsen til HSV:

"Hvis man for eksempel som jeg hjælper OB's Jesper Christiansen til Glasgow Rangers, får man ros. Men her var jeg ansat af Lars Jacobsen til at varetage hans interesser bedst muligt, og så får jeg skæld ud", sagde Aabrink.

I forbindelse med Nicolai Waels skifte til Haderslev tager Aabrink også æren i Stiftstidendes spalter:

"Men OB har da gode spillere, og jeg hjalp da klubben med Nicolai Waels skifte til Haderslev".

Den udlægning kan Lars Høgh ikke genkende:

-Aabrink har aldeles ikke hjulpet Wael til Haderslev. Aabrink kom først ind, da klubberne var enige. Jeg havde en samtale med Søren Poulsen fra Haderslevs ledelse, og så faldt det på plads absolut uden nogen medvirken fra agenten, siger Høgh.

Aabrink undskylder også det manglende salg af Lars Jacobsen før kontrakt-udløb med de få tilskuere på Odense Stadion.

"Når jeg kommer med en udenlandsk klub til Odense Stadion, og der er 3500 mod FC Midtjylland, så må den udenlandske klub spørge sig selv, om spilleren duer til at spille for 50.000 tilskuere i en Europa Cup-kamp".

Lars Høgh medgiver, at mange tilskuere på lægterne kan virke motiverende på spillerne.

- Men jeg må også spørge mig selv, hvor stor fodboldforstand folk så har, hvis de ikke kan vurdere potentialet på en spiller uanset, hvor mange tilskuere, der er.

- Selvfølgelig skal vi da også kigge i egne kort. Vi har været uheldige, at Lars spillede under niveau, da der var interessenter på tribunen. Samtidig kiksede det på målstregen med Birmingham, fordi manageren Trevor Francis blev fyret.

Spilleragenten Karsten Aabrink har foruden Lars Jacobsen også OB-spillerne Kaspar Dalgas og Jonas Schmidt i sin stald.

OB: Vi solgte selv Jesper C.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce