Nu zoomer OB ind

OB's træner Jakob Michelsen forventer ikke at se Moses Opondo i topform før, der er gået en måned. Foto: Michael Bager

Nu zoomer OB ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forberedelse i Horne som optakt til første alvorlige test.

FODBOLD: OB's Superliga-hold har for alvor slået lejr på den meget fine bane på Egsfield Ground i Horne forud for den første alvorlige sæson-test fredag kl. 14 i Ådalen mod Sønderjyske.

300-400 børn og unge fra lokalområdet var på besøg først på tirsdagen. Træningen blev gennemført uden Julius Eskesen og Jonathan Harboe, der var til eksamen.

Moses Opondo deltog i noget af træningen. Han har en skadeshistorik fra Vendsyssel med i bagagen. Han fik en skade før nytår på indersiden af knæet og var igen ude i april.

- Der går nok en måned, inden han er i topform. Ellers var alle med til træningen, men fem-seks stykker deltog ikke i det hele, siger træner Jakob Michelsen til Sport Fyn.

Fredagens kamp mod Sønderjyske er flyttet fra Natur Energy Park til bane 1 i Ådalen.

- Stadion skal skånes og bane 1 i Ådalen er i meget fin stand. Samtidig giver bane 1 en meget mere intens kulisse, fordi tilskuerne står så tæt på. Det har vi også oplevet med reserveholdet. Og Sønderjyske er en stærk modstander, der har et erklæret mål om at være med i top seks efter klubbens seneste investeringer, siger Jakob Michelsen.

Glen Riddersholm har hentet gamle kendinge fra Midtjylland-tiden til Sønderjyske og Mads Albæk og Patrick Banggaard vil blive profiler og førerhunde i Haderslev.

- Nu er vi færdige med showkampene og med kun et par kampe tilbage, så zoomer vi ind på det hold, der skal spille mod FCK i den første turneringskamp, tilføjede Jakob Michelsen fra turen i Horne, hvor der også står teambuilding på menuen.

Nu zoomer OB ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce