Moses Opondo var forundret

Hobros Emmanuel Sabbi mod OB's Moses Opondo, der fik en stempling af Sabbi, som var heldig med at slippe med et gult kort, selv om Sabbi kunne have brækket Opondos skinneben. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Moses Opondo var forundret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB mener, at Emmanuel Sabbi skulle have haft rødt kort.

FODBOLD: Moses Opondo stod med en stor ispose på skinnebenet efter kampen efter den stempling, som Emmanuel Sabbi eksekverede på OB's nye mand i anden halvleg og kun fik gult for.

- Jeg er da noget forundret over, at der ikke blev givet rødt på den. Han har givet mig det her, sagde han og pegede ned på isposen.

- Sabbi er en dygtig spiller og han skaber problemer for de fleste hold, men jeg synes nu vi fik ham håndteret, sagde Opondo, der ikke var en af de tre OB'ere som trak gult kort for eftertacklinger på Hobros mørke amerikaner.

Opondo anerkendte, at Hobro er bøvlet at spille imod.

- Men vi skal kigge indad og vi fik mere spil i anden halvleg, fordi vi fik mere tempo i spillet og fik dem ud at løbe. Men Hobro står godt organiseret, og selv om vi jagtede scoringer var det svært. 0-0 er en øv-fornemmelse, og vi havde de få chancer, hvor vi kunne have scoret, sagde Opondo med tanke på den stikning, han leverede til Kadrii og Janus Drachmanns chance.

- Men vi har en god defensiv og nogle gode returløb, så vi fik afvist dem fint, mente Moses Opondo, der ikke var langt væk fra sin hjemegn Vendsyssel, så der blev talt nordjysk til en større guldmedalje.

Moses Opondo var forundret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce