Markant stregspiller i farvel til HC Odense

Sarah Iversen i farvel til HC Odense fra sommer, hvor hendes kontrakt udløber.
Foto: Kim Rune

Markant stregspiller i farvel til HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sarah Iversen vender tilbage til Nykøbing Falster Håndbold fra den kommende sæson

Sarah Iversen, markant streg hos HC Odense, har kontraktudløb til sommer, og hun fortsætter IKKE i den fynske klub.

Nykøbing Falster Håndbold har således fra sæsonen 2016/17 indgået aftale med Sarah Iversen, der dermed vender hjem, som hun lovede, da hun forlod klubben på Falster.

Iversen spillede i perioden 2009-2012 for NFH, inden hun skiftede til HC Odense. Da hun skiftede til HC Odense, lovede, hun samtidig NFH-formand Henrik Hansen at vende tilbage til NFH en dag.

- Sarah Iversen startede i NFH i 2009, og straks fra start blev hun publikums yndling med sin fight i både forsvar og angreb. Sarah fik sat sig et solidt aftryk i sine tre år i NFH, og da hun forlod os i 2012, lovede hun mig at vende tilbage en dag, siger NFH-formand Henrik Hansen.

Sarah Iversen selv, som i denne sæson er lavet 46 mål i de 14 kampe, hun har spillet for Odense, glæder sig til igen at kunne trække den gule trøje over hovedet, og håber på, at skiftet tilbage til Nykøbing kan udvikle hendes spil yderligere. Hun siger til klubbens hjemmeside:

- Jeg er rigtig glad for at have skrevet med min gamle klub og at jeg får lov til at være en del af det her spændende projekt. Jeg glæder mig rigtig meget til nye udfordringer, til at være med til at indfri klubbens og holdets store ambitioner og til et godt og professionelt træningsmiljø.

Markant stregspiller i farvel til HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce