Colman vil vinde guld med Rabbits


Colman vil vinde guld med Rabbits

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

26-årige Chanan Colman har underskrevet to-årig kontrakt med Svendborg Rabbits.

Basketball: De danske mestre fra Svendborg Rabbits kunne torsdag eftermiddag på et pressemøde i et varmt Svendborg Idrætscenter præsentere holdets nyeste stjernespiller.

26-årige Chanan Colman, en af Danmarks bedste guards, er den nye kanin, som SportFyn allerede torsdag morgen kunne afsløre.

Colman har spillet topbasket i Israel og Finland, hvor han blev kåret til finaleseriens bedste spiller (MVP). Nu har han underskrevet en toårig kontrakt med Svendborg Rabbits.

- Jeg er kommet herned for at vinde guld med Svendborg, siger Chanan Colman, der har israelsk mor og amerikansk far. Men han er født og opvokset i Danmark, hvor han har spillet for klubberne BMS, Stevnsgade og Roskilde.

Chanan Colman er dog ikke færdig med en karriere i udlandet. Han har mulighed for at bryde kontrakten med Svendborg efter et år, hvis han får et godt tilbud fra udlandet.

Svendborg Rabbits offentliggjorde torsdag også en kontraktforlængelse for de næste to år med den 21-årige landsholdsguard Mikkel Plannthin. Han havde ellers søgt om optagelse på et amerikansk college i West Virgina, men han valgte alligevel at forlænge med Svendborg.

- Jeg kunne først få at vide i midten af august, om jeg ville blive optaget eller ej. Det ville jeg ikke vente på, for så risikerede jeg at sidde mellem to stole. Det var ikke så svært at vælge at blive i Svendborg, hvor vi får et godt hold og vores træningsniveau bliver højnet, siger Mikkel Plannthin.

Tidligere på sommeren skrev Svendborg Rabbits en treårig kontrakt med en anden stærk dansk guard, Adama Darboe fra Hørsholm.

En tidligere Rabbit, amerikanske Billy Pharis, forhandler Svendborg med i øjeblikket.

- Det er den amerikanske spiller, jeg helst vil have, da han vil passe godt ind på vores hold. Vi venter svar fra ham i slutningen af denne uge, siger cheftræner Craig Pedersen.

LÆS MERE I SPORTFYN FREDAG

Colman vil vinde guld med Rabbits

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce