Hun rykker fra kulturhovedstad til HCA Festivals

Karin Buhl Slæggerup - har netop sagt farvel til Aarhus' ærtsskab som kulturhovedstad, før hun skal til at planlægge næste års HCA Festivals.

Hun rykker fra kulturhovedstad til HCA Festivals

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

H.C. Andersen Festivals har ansat ny sekretariatschef.

Ansøgningerne til det kommende års H.C. Andersen Festivals er tikket ind, og inden længe er sekretariatet i gang med at finpudse den sjette udgave af festivalen, og når det sker, bliver det med erfaringer fra sekretariatet bag Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad.

Festivalen har styrket sin organisation ved at ansætte Karin Buhl Slæggerup som ny sekretariatschef. Hun har senest været partnerskabs- og udviklingschef i den europæiske kulturhovedstad, og hendes fokus i Odense bliver at folde vækststrategien ud og styrke internationaliseringen af festivalen, lyder det i en pressemeddelelse fra festivalen.

- Jeg er glad for, at vi har kunnet tiltrække Karin. Hun har en meget stærk profil, som vil styrke og udvikle festivalen. For at kunne indfri vores vækststrategi skal vi både have ledelseskræfter ind i organisation, ligesom vi skal blive bedre til at tiltrække internationale kunstnere, hvilket blandt andet skal sikres gennem finansiering fra fonde. Alle de kompetencer har Karin vist som partnerskabs- og udviklingschef for Aarhus 2017, siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

Karin Buhl Slæggerup har været ansat i den europæiske kulturhovedstad siden 2015 og har har tidligere væretkommunikations- og marketingchef i Midtjysk Turisme samt marketingchef i Østjyllands Turistudviklingsfond. Hun siger:

- Det tiltaler mig, at H.C Andersen Festivals har ambitioner om at vokse - og med de flotte resultater, festivalen har opnået indtil nu, står den på et stærkt og sundt fundament. Interessen for H.C Andersen er kæmpe stor - også i udlandet - så jeg glæder mig til at udfolde festivalens vækststrategi og styrke det internationale aftryk på festivallen. Det tydelige brand og festivalens klare mål er for mig vigtige faktorer og det, som gør jobbet virkelig interessant. Og så er jeg imponeret over den erhvervsmæssige opbakning, der er skabt bag festivalen. Det er jo to verdener, der mødes, og det er ikke alle steder, det lykkes at skabe den kobling, siger hun.

Karin Buhl Slæggerup begynder i jobbet i Odense fra årsskiftet.

Som partnerskabs- og udviklingschef har Karin Buhl Slæggerup været med til at samle 92,7 mio. kroner ind gennem fonde, virksomheder og private investorer. Senest hentede HCA Festivals ifølge sine egne tal 80 procent af sin samlede omsætning på 17 millioner kroner fra sponsorer, primært virksomheder.

Hun rykker fra kulturhovedstad til HCA Festivals

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce