Fra dyrskue til væddeløbsbane

Gitte Bech bliver ny daglig leder af Fyens Væddeløbsbane. Arkivfoto: Jens Wognsen

Fra dyrskue til væddeløbsbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chef for Det Fynske Dyrskue, Gitte Bech, tiltræder 1. marts som daglig leder af Fyens Væddeløbsbane.

Fyens Væddeløbsbane A/S har pr. 1. marts ansat Gitte Bech som ny daglig leder. Hun kommer fra en stilling som projektleder i landbrugsrådgivningscentret Centrovise, hvor hun i 11 år har arbejdet med events.

53-årige Gitte Bech er marketinguddannet med erfaring fra TV 2 og Fyens Stiftstidende. De seneste otte år har hun igennem sin ansættelse hos Centrovise haft ansvaret for Det Fynske Dyrskue. Privat er hun gift, mor til en søn på 18 år og bosiddende på en slægtsgård på Nordfyn, hvorfra hun dyrker sin store passion for dressurheste.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til opgaven, som jeg finder utroligt spændende. Hestevæddeløbssporten er fyldt med engagerede og passionerede mennesker, og jeg ser frem til arbejdet med at forene vores kræfter mod et fælles mål. Fra sidelinjen har jeg kunnet følge den positive udvikling, Fyens Væddeløbsbane er inde i. Der er bygget et flot erhvervsnetværk op omkring banen, og det glæder mig at blive en del af en forretning i fremgang, lyder det fra Gitte Bech i en pressemeddelelse.

Matchende profil

Væddeløbsbanen har været igennem en længere proces med at finde en ny daglig leder. Bestyrelsesformand, Jørn Borch, fremhæver, at man med ansættelsen af Gitte Bech har fået en profil, der matcher Fyens Væddeløbsbane.

- Igennem hendes job med ansvar for Det Fynske Dyrskue har Gitte skabt et stort netværk, der kan komme Fyens Væddeløbsbane til gode. Hun har erfaring i samarbejde med kommunen og forskellige frivillige interessegrupper, ligesom hun ved, hvad der skal til for at få events stablet på benene. Med hendes udstråling og personlighed er hun netop den profil, vi har været på udkig efter, påpeger Jørn Borch, der på bestyrelsens vegne sender en stor tak til Billund Travs direktør, Christian Hundebøll, der midlertidigt har varetaget opgaven som daglig leder.

Fra dyrskue til væddeløbsbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce