Tingager fik tæsk i første test

Frederik Tingager har også fået nummer 3 på trøjen i Eintracht Braunschweig, der fik stryg med 4-0. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2017)

Tingager fik tæsk i første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-OB'er Frederik Tingager fik sin første halvleg for Eintracht Braunschweig, mente tabte 4-0.

FODBOLD: Frederik Tingager er tilsyneladende kommet til en klub, hvor der er lidt at arbejde med for træner Torsten Lieberknecht.

Den første test i Coín ved Costa del Sol for 2. Bundesliga-klubben Eintracht Braunschweig gik helt i vasken og tyskerne kom "unter die Räder" mod hollandske NEC Nijmegen, som de siger syd for grænsen.

Nijmegen vandt 4-0 efter 3-0 ved pausen og ifølge de tyske kilder var det "en meget bitter dag for løverne", som Eintracht kaldes. Allerede efter elleve minutter stod der 2-0.

Hollænderne ligger til oprykning til Æresdivisionen, mens Eintracht efter at have misset oprykning til Bundesligaen nu slås for at komme på afstand af nedrykningsstregen.

Iagttagerne i Andalusien beretter om en langt bedre tysk defensiv efter pausen. Her kom Frederik Tingager ind i pausen sammen med seks andre nye spillere og et kvarter efter skiftede Lieberknecht to mand mere og Abdullahi lavede ravage i det hollandske forsvar og burde have scoreti en halvleg, hvor tyskerne fik langt bedre fat.

Tingager spillede 45 minutter som stopper men holde nullet kunne han og kollegerne ikke, da Nijmegen scorede til 4-0 på straffespark kort før tid.

Eintracht trænede hårdt tre gange dagen før kampen, men om det forklarer miseren, er det lidt for tidligt at konkludere.

Tingager og Co. spiller sidste testkamp på turen til Benahavis onsdag mod Shanghai.

Tingager fik tæsk i første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce