18-årige Julius Eskesen var den hurtigste af alle OB-spillere, da truppen torsdag formiddag løb en test på 1000 meter på Odense Atletikstadion. Han tilbagelagde de 1000 meter på to minutter og 49 sekunder og kastede sig omkuld på kunststoffet efter at have slået Jacob Buus med et par sekunder. - Før jul løb jeg på to minutter og 52, så det var en forbedring, sagde Eskesen.

I et andet heat besejrede Mikkel Desler akkurat Mathias Thrane, men Desler løb ikke helt så hurtigt som Eskesen og Buus i det andet heat. Se iøvrigt lidt fra begge heat på fyens.dk.

Målmand Thomas Mikkelsen havde på forhånd næret frygt for 1000 meter-løbet og fik da også dårligste tid, mens "Årets målmand i Superligaen" Sten Grytebust faktisk slog anfører Kenneth Emil Petersen i sit heat i kampen om at undgå heatets sidsteplads.

I weekenden tager truppen uden ledere og trænere på en social tur, og derfor trænes der allerede kl. 9.00 fredag. Sidste år var truppen i Hamborg.

Den fysiske træner Janus Blond ledede løjerne på Odense Atletikstadion, og virkede i bedre løbeform end mange af spillerne. Blond fylder 41 i næste måned.

U19-træner Kim Engstrøm og talentchef Tonny Hermansen overværede spil-træningen torsdag eftermiddag, fordi et par af U19-spillere fik lov at være med og der var et vist underskud i truppen efter Izunna Uzochukwus og Frederik Tingagers afrejse.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.