18-årige Mathias Jørgensen træner med Superliga-holdet i stedet for Festersen og er i spil til truppen mod Randers

FODBOLD: OB's cheftræner Kent Nielsen har indkaldt 18-årige Mathias Jørgensen til træningen med Superliga-holdet og han forventes også at træne med holdet igen fredag. Forleden scorede den lynhurtige ranglede angriber fire mål i anden halvleg i reserveliga-kampen mod Brøndby og er med 12 mål nummer to på topscorerlisten i U18-ligaen.

- Rasmus Festersen har problemer med en sene under foden. Det var derfor, at han forlod kampen mod AGF. Han skal scannes fredag, og han er mere end tvivlsom til på søndag, siger Kent Nielsen til Sport Fyn.

Den tidligere Hundested-spiller Mathias Jørgensen kom for to år siden fra FC Nordsjællands talentafdeling til OB.

- Mathias er med, fordi Rasmus mangler og det er rart at være 20 mand til træning. Overvejelsen om at tage ham med i den endelige trup, vil altid være der, men nu skal vi lige se, hvordan det udvikler sig med Festersen, tilføjer Kent Nielsen.

Troels Kløve skal tjekkes fredag og det røntgenbillede skal vise, om det er forsvarligt, at han spiller med en skinne på den finger, som han brækkede mod AGF.

Jens Jakob Dyhr Thomasen er fortsat ude, mens Jacob Barrett, Kenneth Emil Petersen, Joao Pereira og Casper Nielsen alle er klar til kamp efter at have været ude mod AGF.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.