Før OB-Silkeborg

Hvis OB-anfører Kenneth Emil Petersen kan undgå en advarsel mod Silkeborg, kan han være med i forårets første kamp hjemme mod FC Helsingør. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017)

Før OB-Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB mangler kun Jacob Barrett Laursen, der har hånden i gips. Frederik Tingager er blevet klar efter at have haft problemer med baglåret.

 

Kent Nielsen overvejer stærkt at spille med den formation, som sluttede en flot anden halvleg i Herning. Det kan koste Mathias Greve og Rasmus Jönsson pladserne på kanterne, som det gjorde i pausen mod Midtjylland medmindre OB spiller 4-4-2.

 

3-4-3 vil give Nicklas Helenius chancen fra start mod sin gamle klub med Jóan Símun Edmundsson og Anders K. Jacobsen liggende bagved og med Ryan Johnson Laursen og Joao Pereira som wingbacks. Det vil betyde et tremands-forsvar med Jeppe Tverskov, Kenneth Emil Petersen og Frederik Tingager. Mikkel Desler er iøvrigt alvorlig kandidat til at afløse Pereira.

 

Hvis Kenneth Emil Petersen får en advarsel, har han karantæne til forårspremieren mod Helsingør.

 

Målmand Sten Grytebust forlod den sidste træning med ømhed i den ene lyske, men Kent Nielsen regner ikke problemerne for så store og frygter ikke et afbud fra nordmanden.

 

Silkeborg har senest vundet over Randers med 3-2 i ligaen og i onsdags 2-0 over Lyngby - begge kampe på kunstgræsset i Silkeborg.

 

OB har ikke plads til Nana Welbeck i truppen og ej heller Julius Eskesen og Jacob Buus. 

 

Hos Silkeborg er erfarne Dennis Flinta stadig skadet og Mikkel Cramer, Alexassander Medeiros de Azeredo, Gustav Dahl og Mads Emil Madsen er alle langtidsskadede.

 

 

Før OB-Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce