Fellah får fire måneder

Selv om det var hårdt for Mohammed Fellah at strække ud efter den ekstra træning under den fysiske træner Janus Blonds ledelse, så havde han overskud til at smile. Foto: Leif Rasmussen

Fellah får fire måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mohammed Fellah er kommer til Pinatar og glæder sig til OB's spillestil med offensive backs

FODBOLD: Det var tydeligt, at Ryan Johnson Laursen var glad for at se sin gamle makker fra Esbjerg-tiden, da Mohammed Fellah kom ned til spisesalen på Hotel Thalasia fra sit værelse.

Den 1,67 meter høje nordmand født af marokkanske forældre i den multikulturelle Oslo-forstad Holmlia kender både Marco Lund, Casper Nielsen og Ryan Laursen fra deres fælles Esbjerg-tid.

- Jeg kunne allerede mærke ved den første træning, at Kent Nielsens spillefilosofi passer mig bedst. Jeg har det godt med, at OB har backs, som kommer i løb bagfra og forbi mig, så jeg kan trække ind i banen med mit venstreben og udnytte de rum, som åbner sig på den måde. I Esbjerg havde Ryan og jeg et godt samarbejde på det punkt. Men jeg skal også lære de andre spillere, der kan spille bag mig at kende, siger Mohammed Fellah.

- OB har et fint projekt og det vil jeg prøve at bidrage til med mine kvaliteter. Jeg håber, at jeg lykkes og jeg skal "pushe" mig selv fra dag et, for jeg har kun fire måneder, sagde Fellah, der til sidst blev frosset ud i FC Nordsjælland.

- Jeg kom ellers godt i gang efter skiftet fra Esbjerg, men småskader fik sat mig tilbage. Kasper Hjulmand ville så hellere satse mere på de yngre, der kom op fra akademiet. De gjorde det godt. Han spillede ofte med en 10'er i starten, og forandrede formationen, som han ikke mente passede så godt til mig. Så det var godt at komme væk.

For tre uger siden spillede han en halvleg for Nordsjælland mod Helsingør og det gik efter eget udsagn faktisk temmeligt godt efter, at han i lang tid hverken spillede på første- eller reserveholdet i Farum-klubben.

- Jeg var helt frosset ud til sidst og var ikke med i truppen. Det fortjente jeg ikke, og så var det bedst at blive fritstillet. Jeg var professionel og gjorde, hvad jeg fik besked på. Jeg løb ture, hvis det var det, jeg fik besked på, men jeg ville jo helst spille fodbold og kampe, forklarer han, der også kender Sten Grytebust fra de norske ungdomslandshold. Fellah kom jo til Danmark fra Vålerenga.

- Jeg skal være på her i OB fra dag et, og jeg kan mærke, at trænerne presser mig allerede første træningsdag med ekstra løbetræning og, at hele truppen presses for at få OB med i top seks. Der er ikke langt til turneringsstart for mig. Jeg er måske ikke med i startopstillingen i begyndelsen, men det kan komme, siger venstrebenede Fellah, der bliver boende i København men finder en lejlighed i Odense.

Fellah spiller første gang kamp for OB's reserver i en træningskamp i Marienlyst mandag den 12. februar.

Mohammed Fellah (nr.29) løber sammen med fra venstre Troels Kløve, Joao Pereira, Jonathan Harboe (nr.15) og Nana Welbeck. Foto: Leif Rasmussen
Mohammed Fellah (nr.29) løber sammen med fra venstre Troels Kløve, Joao Pereira, Jonathan Harboe (nr.15) og Nana Welbeck. Foto: Leif Rasmussen

Fellah får fire måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce