Edmundsson i venteposition

Jóan Símun Edmundsson er spændt på de sidste forhandlinger med OB om en kontraktforlængelse. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Edmundsson i venteposition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's Jóan Símun Edmundsson fastholder, at han gerne vil forlænge sin kontrakt og er glad for trænerens tillid.

FODBOLD: Mens 22-årige Mathias Greve kunne fejre sin kontraktforlængelse på årets første træningsdag, så må den 26-årige færing Jóan Símun Edmundsson stadig væbne sig med tålmodighed, selv om OB's direktør Jesper Hansen håbede på en afklaring inden nytår.

Efter torsdag formiddags 1000 meter-test og eftermiddagens spil til to mål i Ådalen sagde Edmundsson til Sport Fyn:

- Der er ikke noget skrevet under endnu. Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne vil forlænge og er glad for at være her. Det kunne være spændende at være med til at føre OB tilbage til toppen igen. Det er en balance for mig. Enten skal man spille her i flere år eller prøve sig af andre steder. Men jeg kan godt lide at være her, og jeg føler, at jeg har tillid fra træner Kent Nielsen, selv om det seneste halve år ikke var helt, som jeg havde håbet, sagde færingen, der har kontraktudløb til sommer.

- Jeg ved lige nu ikke, om vi bliver enige eller ej.

- Man kunne forestille sig, at du har forlangt et løft i indholdet af din kontrakt?

- Det er et emne, jeg tager med klubben, og så må vi se, om vi kan blive enige eller ej og hvad vi kan blive enige om. Jeg vil have fokus på at spille fodbold, siger Edmundsson, der har tilbragt alle tre uger af ferien hjemme i Toftir på Færøerne i stedet for under de sydlige himmelstrøg.

- Min ene bror har boet i Aalborg og den anden spiller i England, så det er rart at komme hjem allesammen, når vi ses så sjældent.

OB's forberedelser
Sådan indleder OB 2018

12.01.18 19:00: KMD Cup - indendørs i Brøndby Hallen 19.01.18 13:00: Træningskamp Nykøbing Falster - OB (i Nykøbing) 25.01.18 12:00: Træningskamp OB - Vejle BK (i Ådalen) 26.01.18 Træningslejr i San Pedro del Pinatar, Spanien begynder 29.01.18 15:30: Træningskamp OB - Videoton (UNG) (i San Pedro del Pinatar) 03.02.18 15:00: Træningskamp OB - IFK Gøteborg (SVE) (i San Pedro del Pinatar) 11.02.18 14:00: Superliga - forårspremiere: OB - FC Helsingør

Fik fjernet knude

Jóan Símun Edmundsson fik bortopereret en fedtknude fra låret lige inden, han rejste hjem til Færøerne, så der gik små ti dage, inden han kunne gå i gang med at følge den fysiske træner Janus Blonds individuelle julepause-program.

- Men jeg føler mit fit nok, selv om der lige mangler et stykke i at komme i fodboldform. Der mangler lige det sidste touch, sagde færingen, inden han løb ind i omklædningskabinen.

Alle spillere var mødt til første træning og der var ingen prøvespillere tilstede.

Edmundsson i venteposition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce