Mads Frøkjær Jensen starter på en tre-årig kontrakt på Superliga-holdet fra sommer

OB og Mads Frøkjær-Jensen har i dag indgået en 3-årig kontrakt, der træder i kræft, når den igangværende sæson afsluttes til sommer. Til den tid rykkes Mads Frøkjær-Jensen så op i Superliga-truppen på en kontrakt frem til sommeren 2021, meddeler ob.dk..

- Jeg er superglad og superstolt. Det er noget, jeg har arbejdet hårdt for i lang tid, så det er rigtig dejligt, at jeg i dag kan skrive under på en kontrakt med OB, fortæller Mads Frøkjær-Jensen.

- Skal jeg beskrive mig selv med et enkelt ord, så er jeg en boldglad spiller. Jeg kan godt lide at drible med bolden og på den måde sætte fart i spillet med mine driblinger. Jeg har et godt drev med bolden, og jeg har mine primære styrker i den offensive del af spillet, hvor jeg kan bruge min kreativitet. I den defensive del af spillet føler jeg dog også, at jeg er ganske godt med, og jeg kan både tackle og vinde dueller, fordi jeg er fysisk stærk af natur - selvom jeg ikke ser så stor ud, fortæller Mads Frøkjær-Jensen.

OB's talentchef, Tonny Hermansen, ser et stort potentiale i Mads Frøkjær-Jensen.

- Det der er interessant ved Mads er, at han i nogle tilfælde har den her lethed i sit spil. Forstået på den måde, at om han spiller ungdomskamp, reserveholdskamp eller superligatræning, så har han modet til at fastholde den måde, han spiller fodbold på, og han spiller med sin egen stil - uanset om det er senior eller ungdomsfodbold, siger Hermansen til ob.dk..

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.