Årets Elle: Forfatter løb med prisen

Forfatter Bjarne Kim Pedersen får årets Elle-pris, kommunens kulturpris. Og han var omgivet af børn og voksne i Byparken i Otterup, da han takkede for prisen og gav forsamlingen noget at tænke over med et par digte og et efterskrift fra sin nye bog. Privatfoto.

Årets Elle: Forfatter løb med prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatter og daglig leder af Forlaget Ravnerock, Bjarne Kim Pedersen, Egense, får Nordfyns Kommunes kulturpris, Elle-prisen 2017.

Otterup: Bjarne Kim Pedersen forfatter, blogdigter, og daglig leder af Forlaget Ravnerock blev årets modtager af Elle-prisen, Nordfyns Kommunes kulturpris.

Prisen blev torsdag overrakt Bjarne Kim Pedersen af udvalgsformand for Erhverv-, Fritid- og Kultur, Kurt Christensen (V).

Det skete i Byparken bag biblioteket og omgivet af gæster og børn fra klubben på Aktivitetshuset, hvor prismodtageren fra Egense i en årrække var en populær leder. I pristalen lagde udvalgsformanden vægt på, hvordan forfatteren ofte giver svage grupper en stemme, som rækker langt ud over Nordfyns kommunes grænser.

I sin takketale læste Bjarne et langt digt om H C. Andersen på Enebærodde. Efterskriftet fra hans bog "Min Maidan Affære" blev også læst op og oveni et par små twit-digte, som på et døgn blev delt til cirka 34000 på twitter. Det ene omhandler den ukrainske filminstruktør Oleg Sentsov, som har fået 20 år for at protestere mod Putins annektering af Krim.

Og som udvalgsformanden sagde efter takketalen.

- Imponerende, som Bjarne Kim Pedersen kan tryllebinde publikum. Selv børnene sad stille og hørte efter./EXP

Årets Elle: Forfatter løb med prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce