OL i roning: Anna Trolles Skole roede sig til finalen

6.-klasser fra Anna Trolles Skole og Strib Skole udkæmpede en ægte nervekamp i tirsdagens finale i Skole OL i roning. Vinderen blev 6. klasse fra Anna Trolles Skole, som skal deltage i den store finale i Århus til juni. Foto: Strib Skole

OL i roning: Anna Trolles Skole roede sig til finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I en hypertæt finale roede 6. klasseselever fra Brenderup sig tirsdag i finalen til Skole OL, der vil blive afholdt i midten af juni i Aarhus.

Nordvestfyn: 6. klasse fra Anna Trolles Skole brugte 16 minutter og fire sekunder på at slide sig de 4000 meter, som var distancen i en utrolig tæt finale, da Skole OL for 6. og 7.klasser tirsdag blev holdt på Strib Skole.

Anna Trolles Skole var skarpt forfulgt af 6.a fra værtsskolen, der brugte 16 minutter og syv sekunder, mens 6.b - ligeledes fra Strib Skole - brugte 16 minutter og 16 sekunder. Som tallene også fortæller, var det ifølge Ole Haaning, der var kaproningschef og frivillig fra Strib Ro- og Kajakklub, en tæt finale.

- Eleverne fra Strib Skole kæmpede bragt for at hale ind på eleverne fra Anna Trolles, men det lykkedes ikke. Det var utrolig tæt og spændende. Det kan dog være, at den flotte sluttid kan gøre, at 6.a fra Strib alligevel kommer med til finalen i Aarhus, så de bliver tre klasser. For det handler ikke kun om, hvem der vinder, men også hvilken tid de vinder med. Så det kan være de kommer med på et wildcard, fortæller han.

7.a fra Anna Trolles Skole roede også de 4000 meter noget hurtigere alle andre med en tid på 14 minutter og 56 sekunder. Klassen vandt således også en finaleplads til Aarhus, mens nærmeste konkurrent var 7.a fra Nørre Aaby Skole med 15 minutter og 15 sekunder.

Stor succes

Det er fjerde gang skolerne i Middelfart Kommune deltager i Skole OL i roning, og denne gang deltog 474 elever.

- Faktisk har det været så stor en succes, at vi har fået en skole fra Assens Kommune med. De deltager ikke selv i Skole OL, så Strandmølleskolen har fået fået lov at være med hos os, fortæller Ole Haaning.

Østre Skole, Vestre Skole, Nørre Aaby Skole, Lillebæltskolen, Anna Trolles Skole og Fjelsted Harndrup Skole deltog i årets arrangement med i alt 20 klasser, og alle elever i de pågældende klasser skulle ro mindst én gang på de 4000 meter.

OL i roning: Anna Trolles Skole roede sig til finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce