Skitsen blev det fælles sprog, da Lars Vejen som arkitektstuderende rejste til Kyoto på tre måneders praktikophold. Der prøvede han at være den eksotiske udlænding i gadebilledet, forelskede sig hovedkulds i adskillige antikke loppefund og tog en bevidsthed om håndværkets muligheder og det smukke i enkelheden med sig. Nu er han blevet prisbelønnet for sin udstilling "Design Collaborations" med produkter fremstillet på det traditionelle håndværks præmisser.

Lars Vejen skulle tage sig selv i ikke at grine højlydt, da han efter et intenst forløb med breve, faxer og nogle enkelte, dyre telefonopkald mellem Aarhus og Kyoto,...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.