MHI Vestas vinder Årets Innovationspris 2018


MHI Vestas vinder Årets Innovationspris 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dommerkomiteen lagde vægt på, at MHI Vestas har haft en kraftig vækst gennem en innovativ tilgang til produktudvikling

Kerteminde: MHI Vestas Offshore Wind blev ved den årlige nytårskur for erhvervslivet mandag aften på Johannes Larsen Museet hædret med Årets Innovationspris 2018.

- Det betyder meget, at vi får sådan en anerkendelse, for det viser, at andre folk også kan se, at vi gør en forskel, siger Stewart Mullin, der er director of public affairs ved MHI Vestas.

Prisen uddeles af Kerteminde Kommune og Kerteminde Erhvervsforening i fællesskab, og i begrundelsen for at vælge MHI Vestas som årets innovative virksomhed lægger dommerkomiteen blandt andet vægt på, at virksomheden har haft en kraftig vækst inden for en kortere årrække.

- De har skabt en meget stor vækst, og den er skabt på baggrund af, at de har en meget høj grad af innovativ tilgang til produktudvikling. Det, at de har forsket i at udvikle nye produkter, gør, at de er så stærke på markedet, fortæller formand for Kerteminde Erhvervsforening, Jess Aagaard.

Vestas er et godt match

Borgmester Kasper Olesen kalder MHI Vestas for et rigtig godt match for Lindø og Kerteminde Kommune, fordi virksomheden har mange forskellige faggrupper ansat.

- Det er lige fra smeden, der går rundt i fabrikshallen, til arkitekten og ingeniøren, der sidder og udtænker nye vindmøller, siger Kasper Olesen, der peger på, at MHI Vestas er en af motorerne i den positive udvikling, der er i gang på Lindø.

- De er med til at gøre Lindø stærkere, fordi de også har nogle underleverandører, så de styrker hele den maritime klynge, der ligger på Lindø, siger Kasper Olesen.

Væksten fortsætter

MHI Vestas har løbende udvidet aktiviteterne på Lindø, og senest i november annoncerede firmaet, at de vil ansætte 50 nye mand, og at virksomhedens lejede areal fordobles.

- Vi fortsætter med den vækst, vi er i gang med, og med den nye farbrikshal på Lindø, så bliver vores fodprint større, fortæller Stewart Mullin.

- Alle vores naceller i hele verden er bygget på Lindø, så når du læser, at MHI Vestas har fået en stor ordre ude i verden, så betyder det, at vi skal have flere folk på vores fabrik for at løfte den ordre.

- Vi kan se, at især inden for de sidste par år er offshore vind blevet billigere og billigere, og vi forventer, at den vækst fortsætter, siger Stewart Mullin.

MHI Vestas vinder Årets Innovationspris 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce