Knud Ahrnkiel: - Jeg fortryder ikke, at jeg opfordrede unge mennesker til at stå sammen og forsvare sig

Knud Ahrnkiel (DF) er medlem af byrådet i Kerteminde.

Knud Ahrnkiel: - Jeg fortryder ikke, at jeg opfordrede unge mennesker til at stå sammen og forsvare sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem i Kerteminde Knud Ahrnkiel (DF) opfordrer danske unge til at forsvare sig imod udenlandske overfaldsmænd

Munkebo: Byrådsmedlem Knud Ahrnkiel (DF) havnede i søndags atter i hundehuset hos partisekretær i Dansk Folkeparti, Poul Lindholm Nielsen, efter et opslag på facebook, hvor Knud Ahrnkiel opfordrede danske unge til at bevæbne sig.

- Fantastisk med den kulturberigelse, men hvor er vores friske ungdom henne, bør i ikke finde sammen, bevæbne jer, og sammen engang for alle fjerne den ondskab, husk med ondt skal ondt fordrives, skrev Knud Ahrnkiel på facebook.

Det var en tand for meget for partisekretæren, og efter hvad Knud Ahrnkiel beskriver som en kammeratlig samtale, valgte han at fjerne opslaget igen.

- Jeg fortryder ikke, at jeg opfordrede unge mennesker til at stå sammen og forsvare sig, men jeg fortryder, hvis nogen har opfattet det på den måde, at de skulle købe våben og angribe, siger Knud Ahrnkiel, der skrev opslaget efter, han havde læst om en voldssag fra Kolding, hvor tre unge mennesker blev overfaldet.

- Når man ser på sådan en sag som den fra Kolding, hvor tre mennesker efter en glad aften er på vej hjem og bliver lemlæstet, og den ene bliver stukket med kniv, så er det i mine øjne en meget alvorlig sag.

Politikerne har ikke styr på noget som helst

Det er ikke første gang, Knud Ahrnkiel får sig en kammeratlig samtale med Poul Lindholm. I februar kaldte han den "muslimske indvandring" i Danmark for langt værre end nazisternes besættelse under 2. verdenskrig, og i september sidste år sammenlignede byrådsmedlemmet indvandrere med parasitter.

Og Knud Ahrnkiel lægger da heller ikke skjul på, at det er indvandrere, han taler om, når han opfordrer danske unge til at organisere sig.

- Det er jo ikke et engangstilfælde, der er jo et sammenfald i, hvad for en slags mennesker der gør den slags ting, siger Knud Ahrnkiel, der understreger, at han ikke opfordrer danske unge til at angribe, men derimod gerne ser, at de forsvarer sig.

- Hvis der er nogen, der overfalder dig, og du har mulighed for at forsvare dig, så er det da for pokker ikke ulovligt. Er der en, der vil overfalde mig, og jeg kan se, at jeg kan vride armen rundt på ham, så det gør ondt tre uger efter, så kan jeg garantere, at jeg gør det, for jeg er i min gode ret til at forsvare mig, forklarer Knud Ahrnkiel.

- Men jeg må selvfølgelig ikke opfordre til at udøve vold eller til at anskaffe sig et våben, og det vil jeg heller ikke. Men det ender det med i vores samfund, hvis ikke politikerne træder i karakter. Vi har jo rigtig mange mennesker, der er smidt ud af landet, men som stadigvæk går her. Der er jo ikke styr på noget som helst, advarer Knud Ahrnkiel.

Knud Ahrnkiel: - Jeg fortryder ikke, at jeg opfordrede unge mennesker til at stå sammen og forsvare sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce