Byrådsmedlem sat på plads af DF-top: Kaldte indvandrere for parasitter

DF-politikeren fra Munkebo var også i klinch med parti-toppen i 2015, da han blandede sig i Messerschmidt-skandalen.Arkivfoto: Morten Rode

Byrådsmedlem sat på plads af DF-top: Kaldte indvandrere for parasitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knud Skov Ahrnkiel er igen i modvind. Denne gang efter Facebook-kommentar, hvor han kalder indvandrere for parasitter.

Munkebo: "Det er en fantastisk ide optælling, registrering, så vi har styr på hvem der sendes hjem, så vi til sidst har et land uden alle de parasitter."

Sådan lød ordene lørdag aften på en Facebook-kommentar fra byrådsmedlemmet og borgmesterkandidaten for Dansk Folkeparti i Kerteminde Kommune, Knud Skov Ahrnkiel. Han kommenterede på en artikel i Jyllands-Posten om, at DF vil afsætte en halv million til at optælle tredjegenerationsindvandrere. Kommentaren var hverken ment som racistisk eller generaliserende fortæller han søndag formiddag, efter han både har modtaget adskillige reaktioner på sin egen personlige Facebook-side samt opkald fra forskellige medier og DF-partitoppen:

- Hvis jeg var ude med en generalisering var det meget forkert, men det gør jeg ikke. Jeg mener alle dem, der ikke vil vores samfund. Jeg mener vitterligt, at alle dem, der ikke vil vores samfund, bandemedlemmerne og de ekstreme islamister er parasitter, fortæller Knud Skov Ahrnkiel.

Trækker kommentaren tilbage

Med et opkald fra Steen Thomsen, organisationskonsulent i Dansk Folkeparti, er han blevet bedt om at slette ordet "parasitter," og i kommentaren står der nu bare helt præcist 10 prikker i stedet for.

Artiklen omhandler indvandrere helt generelt. Hvis kommentaren kun var rettet mod bandemedlemmer og ekstreme islamister, hvorfor skrev du så ikke bare det?

- Jeg mente, det giver sig selv. De snylter jo på vores samfund, og folk, der har den opførsel, mener jeg ikke, man skal have fløjlshandskerne på over for. Jeg mener faktisk, at jeg vejede mine ord, for der er langt værre ord, jeg kunne have brugt, som ikke tåler dagens lys. Det er ikke i orden at køre rundt og skyde på tilfældige folk i gaderne. Men nej, jeg må nok hellere være lidt mere ihærdig med at få præciseret, hvad jeg mener fremover.

På sin personlige Facebook-profil følte byrådspolitikeren sig også nødsaget til at beklage, at han kom til at generalisere:

"Af respekt for dem af anden etnisk herkomst en Dansk, har jeg valgt at trække det tilbage, for dem, der vil danskheden, skal ikke ligge under for de rabiale kriminelle banditter, der hærger vores land.

Byrådsmedlem sat på plads af DF-top: Kaldte indvandrere for parasitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce