Fem Odense-spillere til VM

Fem Odensespillere er udtaget til VM i december. Til denne Odense-træning er tre af dem i aktion sammen. Foto: Lasse Hansen

Fem Odense-spillere til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen satte onsdag navne på de 16 spillere, der skal repræsentere Danmark ved VM i december. Odense HC har fem spillere i truppen, der er uden Mie Højlund.

Håndbold: Stine Jørgensen, Trine Østergaard, Althea Reinhardt, Mette Tranborg og Kathrine Heindahl skal alle indstille sig på at tilbringe det meste af december måned syd for den tyske grænse. De fem spillere har onsdag fået endeligt svar på, at de er en del af Klavs Bruun Jørgensens trup, der skal tørne ud for Danmark til VM. 

En af dem, der ikke står på listen er Odenses Mie Højlund, der har været skadet med skulderen i længere tid. Hun var i første omgang udtaget til bruttotruppen, men omfanget af skaden har gjort, at hun ikke skal spille VM i december. Hun kan dog stadig blive indkaldt undervejs i turneringen. 

Playmakeren Nadia Offendal er også en af dem, der er blevet sorteret fra i anden omgang, og i stedet kommer Stine Jørgensen formentlig til at spille på playmaker-positionen sammen med Lotte Grigel og Kristina Kristiansen. 

Danmark spiller første kamp den 2. december mod Montenegro. 

Fakta
VM-truppen:Målmænd: Sandra Toft, Althea Reinhardt.

Fløjspillere: Trine Østergaard, Fie Woller, Maria Fisker.

Stregspillere: Sarah Iversen, Kathrine Heindahl, Stine Bodholdt.

Bagspillere: Line Haugsted, Stine Jørgensen, Lotte Grigel, Kristina Kristiansen, Kristina Jørgensen, Mette Tranborg, Line Jørgensen, Louise Burgaard. 

Danmarks gruppekampe: 

2. december 20.30: Danmark-Montenegro.

3. december 20.30: Japan-Danmark.

5. december 20.15: Danmark-Tunesien.

6. december 20.30: Brasilien-Danmark.

8. december 20.15: Danmark-Rusland.

Fem Odense-spillere til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce