Efter afslag på millioner: Oliemillionær har solgt Keldsnor Fyr

Keldsnor Fyr har tidligere været til salg for 7,5 millioner kroner. Nu er det blevet solgt for 4,2 millioner kroner. Arkivfoto: Kim Rune

Efter afslag på millioner: Oliemillionær har solgt Keldsnor Fyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oliemillionæren Olaf Haahr har efter flere forsøg fået solgt Keldsnor Fyr på Langeland. Salget krævede flere millionafslag i prisen, som ifølge Boliga endte på 4,2 millioner kroner.

Keldsnor Fyr på Langeland har fået nye ejere, efter at oliemillionæren Olaf Haahr har solgt fyret, som han købte i 2006.

Fyret, der er 34 meter højt og inkluderer tre separate afdelinger på ialt 400 kvadratmeter, har været til salg igennem flere år. Og det har krævet afslag i prisen af flere omgange at få det solgt.

Tidligere har ejendommen været udbudt til en pris på 7,5 millioner kroner, men siden efteråret har prisen lydt på seks millioner kroner, som var det samme beløb, Olaf Haahr selv gav for fyret.

Ifølge ejendomsportalen Boliga måtte oliemillionæren dog gå yderligere ned i prisen. Keldsnor Fyr er således solgt for 4,2 millioner kroner.

Olaf Haahr har tidligere begrundet sit ønske om at sælge sit særegne sommerhus med et hensyn til sine børn og distancen til hjemegnen i Vejle.

- Jeg fylder 80 næste gang, og børnene skal ikke være bundet af det. Jo, min bagtanke var, at når der nu er tre huse, kunne vi jo se, om de kunne enes og få et hver, men tiderne er ændret. Dengang var udsigterne for samfundet meget anderledes end i dag. Dengang var finanskrisen som begreb endnu ikke opfundet. Dengang var dette det rigtige. Men der er lang vej fra Vejle, og nu skal børnene være fritstillet. Derfor.

- Gud fri mig vel, jeg har haft mange gæster der, men motorvejen fra Vejle til Odense og videre til Svendborg er bare lang. Og så skal man derfra og videre. Det er lige så langt som fra Vejle til Skagen, og jeg vil hellere køre den vej, siger Olaf Haahr, sagde Olaf Haahr sidste år.

Keldsnor Fyr er stadig i drift og ligger på en grund, der er over 7.000 kvadratmeter stor, hvorfra der blandt andet er udsigt over Østersøen og Femern Bælt. Under den kolde krig blev den placering udnyttet til at holde udkig efter russiske skibe på vej mod Cuba.

Efter afslag på millioner: Oliemillionær har solgt Keldsnor Fyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce