OB's unge angrebshåb greb chancen igen

Mathias Jørgensen kom ind og reducerede, da Jakob Michelsen sendte ham i aktion. Men det var ikke nok for OB, der tabte 3-2 til oprykkeren Vendsyssel FF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

OB's unge angrebshåb greb chancen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods sine bare 17 år er Mathias Jørgensen nu en spiller, OB sætter ind ved et truende nederlag. Søndag greb han chancen ved at score et mål og være tæt på endnu et. - Jo mere jeg spiller, jo mere shiner jeg, siger han selv.

Fodbold: OB var bagud 2-0 i Hjørring med et kvarter igen, da Mathias Jørgensen blev sendt på banen i et forsøg på at vende opgøret. Og med tre minutter tilbage af den ordinære tid kvitterede den 17-årige angriber ved at score sit første Superliga-mål.

I overtiden kunne Mathias Jørgensen sågar have givet OB den forløsende udligning til 3-3, men denne gang reddede Nikolai Flø hans afslutning.

Mathias Jørgensen var med andre ord et af lyspunkterne i OB's ellers skuffende 3-2-nederlag i premieren mod Vendsyssel FF. Med sit lynhurtige antrit og løbene i dybden voldte han særdeles store vanskeligheder for Vendsyssel FF-defensiven i den tid, han fik på banen.

- Jeg vil rigtig gerne være et våben, som Jakob (Michelsen, red.) kan sætte ind, når han har brug for det. Jeg vil bidrage med min speed og mine afslutninger, som også er en force for mig. Jeg vil bruge mine spidskompetencer til at hjælpe holdet bedst muligt. I dag lykkedes det godt, sagde han efter kampen til Sport Fyn.

Mathias Jørgensen har også gjort sig bemærket ved flere scoringer i træningskampene, hvor den nye cheftræner Jakob Michelsen har givet ham en del minutter på banen. Den unge angriber ser dog ydmygt på sin rolle.

- Ja, jeg har haft en god opstart, lavet nogle mål og fået en del spilletid. Og man vil jo altid gerne være en profil, men man skal også huske, at jeg kun er 17 år. Men selvfølgelig vil jeg gerne ind og bidrage, og jo mere jeg spiller, jo mere shiner jeg også, sagde Mathias Jørgensen.

Man vil jo altid gerne være en profil, men man skal også huske, at jeg kun er 17 år. Men selvfølgelig vil jeg gerne ind og bidrage, og jo mere jeg spiller, jo mere shiner jeg også.
Mathias Jørgensen, OB-angriber.

- Vi sidder på spillet

Talentet så det meste af kampen fra bænken og var egentlig tilfreds med sine holdkammeraters indsats det meste ad vejen.

- Vi har en rigtig god første halvleg, hvor vi sidder på spillet. Og jeg synes faktisk også, at der i anden halvleg er momenter, hvor vi gør det rigtig godt. Men vi bliver fanget i nogle dumme omstillinger, og det giver dem tre mål. Det er jo for mange. Vi skal være bedre til at lukke af, og så skal vi kende vores besøgelsestid i den anden ende, sagde Mathias Jørgensen.

OB får en ny chance næste søndag, når SønderjyskE besøger Nature Energy Park.

OB's unge angrebshåb greb chancen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce