Ny driftsleder i X-Huset


Ny driftsleder i X-Huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helle Rosenkilde Thygesen afløser Marianne Nielsen i Vester Hæsinge

VESTER HÆSINGE: Helle Rosenkilde Thygesen er pr. 1. januar 2018, ansat som ny driftsleder i X-Huset, og afløser dermed Marianne Nielsen.

- Jeg ser det som en stor opgave at få lokalområdet helt ind under huden, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet. Ligeledes ser jeg frem til samarbejdet og ideudviklingen med bestyrelsen og foreningerne, der er knyttet til huset. Jeg bliver den daglige kontaktperson, og vil få en stor rolle i at skabe kendskab til huset og alle vore arrangementer. Derudover vil jeg gøre mit til at få folks øjne op for husets muligheder, så vi kan få endnu flere brugere og spændende arrangementer hertil. For jobbet her er jo en livsstil, og jeg håber, jeg kan bringe alle mine kompetencer i spil, siger den nye driftsleder,

Helle Rosenkilde Thygesen er gift med Jesper og har to voksne sønner. Familien bor i Brobyværk. Hun kommer fra en stilling som administrativ medarbejder hos H.C. Andersen Festspillene og har mange års erfaring som sekretær, salgs- og marketingkoordinator, grafiker og kommunikationsmedarbejder hos bl.a. Falck, Daloon, Energi Fyn, og TDC. Derudover har hun arbejdet som frivillig grafiker og HR-medarbejder for Red Barnet i 8 år. 

HC Andersen Festspillene baseres i stor grad på frivillige kræfter, så da muligheden for stillingen i X-Huset bød sig, havde hun ingen betænkeligheder. Hun ikke selv haft sin gang i X-huset, men har fulgt med i udviklingen. 

Ny driftsleder i X-Huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce