Palo Alto Reserva 2007


Palo Alto Reserva 2007

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uge 26: 199 kroner for seks flasker i Kvickly

Concha Y Toro er Sydamerikas største vinproducent. Firmaet markedsfører sine vine under en lang række navne - flere af dem er kendt i Danmark, for eksempel Cono Sur, Casillero del Diablo, Terrunyo, Sunrise og Trivento - og firmaet producerer vin i både Chile og Argentina.

På trods af sin størrelse og klare satsning på at brande sine vine og sælge dem alene på navnet er Concha Y Toro også med i Sydamerikas top, når det gælder vine i den bedste ende af kvalitetsskalaen. For eksempel har topvinen Don Melchor to gange scoret 96 point i Wine Spectator.

Ugens vin er i en anden prisklasse, men leverer kvalitet for hver krone. Vinen er sammensat af Cabernet Sauvignon (65 procent), Carmenère (25 procent) og Syrah (10 procent) fra tre vinmarker i Maule Valley. Vinen, der er den eneste, som produceres på Palo Alto-vineriet, viser tydeligt fad i næsen sammen med lidt hyldebær og solbær. Der er sødme, solbær og ristet fad i smagen. Det er en kraftig vin, der har tanniner nok til at tøjle sødmen og en god syre i eftersmagen. En glimrende madvin der bør dekanteres. Den har også potentiale til at udvikle sig i en blødere retning med lidt tid på langs. Godt gået, især til tilbudsprisen. Fire store stjerner.

Palo Alto Reserva 2007

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce