En skatkiste med whisky


En skatkiste med whisky

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firmaet Duncan Taylor Co. sidder på en af de største skatte, når det gælder whisky - 4000 fade med kvalitetswhisky med en pæn andel fra nu for længst lukkede destillerier.

Firmaet blev etableret tilbage i 1938 af Abe Rosenberg, som var en betydelig spiritusgrossist på det amerikanske marked. Hans interesse var rettet mod Skotland og landets whiskyprodukter.

Abe Rosenberg opbyggede gennem en årrække et af de største privatejede whiskylagre i Skotland. Han købte nye destillater fra en række af Skotlands bedst kendte destillerier, og interessen var især rettet mod produkterne fra øen Islay.

Ved sin død i 1994 havde Abe Rosenberg mere end 4000 fade på lager, og i otte år blev dette lager bestyret af en fond, som Rosenberg og hans hustru havde etableret. Det var svært at finde en køber, der kunne rejse den fornødne kapital til at overtage firmaet. Fonden kontaktede derfor Euan Shand - søn af destillerichefen på Glendronach Distillery - til at finde en potentiel køber.

Da Euan Shand fik dannet overblik over lageret af unikke fade, besluttede han sig for at forsøge at rejse den fornødne kapital til at overtage Duncan Taylor & Co. Det lykkedes i 2002. Duncan Taylor & Co. har valgt at tappe flere serier fra det kolossale lager, der betragtes som den måske mest betydningsfulde single malt portefølje i hele Skotland.

www.duncantaylor.com

En skatkiste med whisky

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce