Trend: Danskerne vil have mere fisk


Trend: Danskerne vil have mere fisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minna og Gunnar fra tv-reklamerne har ikke levet forgæves. Danskerne mener, at der er for lidt fisk i måltidskasserne.

I en undersøgelse fra YouGov svarer 14 procent af de adpurgte, at der er nok færdigretter med fisk i deres lokale supermarked eller i måltidskasserne.

Undersøgelsens konklusioner peger generelt i retning af,at fisk gerne må fylde mere i familiernes aftensmad.

Danskerne bruger mindre tid på tilberedning af aftensmad end tidligere, og flere køber færdigretter, samt ready-to-cook retter, der kan spare tid i en travl hverdag.

- Danskerne har travlt og de giver udtryk for, at de har svært ved at nå alt det, de gerne vil nå. Der er arbejde, fritidsinteresser og familieliv, og derfor ser vi den stigende interesse for hurtig mad, som også er af god kvalitet og smager godt," forklarer forbrugersociolog ved Landbrug & Fødevarer, Nina Preus.

For svagt udvalg i supermarkedet

Også blandt supermarkederne og discountbutikkerne er der en øget efterspørgsel på fisk i færdigretterne. Undersøgelsen fra YouGov viser, at en tredjedel af danskerne ikke synes at udvalget af færdigretter med fisk er stort nok i supermarkederne.

- Årsagen til, at vi har indført færdigretter med fisk er, at kunderne vil gerne have nem mad. Det er en nem beslutning, at det allerede ligger i en færdig pakket bakke, forklarer Kasper Hansen fra Fiskeafdelingen i Meny.

I videoindslaget øverst i artiklen kan du se mere om, hvorfor netop fisk og færdigretter går så godt sammen.

Trend: Danskerne vil have mere fisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce