Vragdel fra 11. september-fly er fundet i New York


Vragdel fra 11. september-fly er fundet i New York

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En del af landingsstellet fra et fly, som ramte tvillingtårnene i New York, er fundet mellem to bygninger.

Næsten 12 år efter terrorangrebet 11. september 2001 i New York er der fundet en del af landingsstellet fra et af de to kaprede fly, som ramte World Trade Center. Det skriver Sky News.

Ifølge politiet er vragdelen fundet onsdag mellem to bygninger på Lower Manhatten flere gader fra, hvor tvillingtårnene stod. De to bygninger står så tæt, at en person knap nok kan komme igennem.

Politiet har sikret området omkring det opsigtvækkende fund, som de ville gøre på et gerningssted.

Undersøgelserne af vragdelen blev sat i gang, da bygningsinspektører gjorde det bemærkelsesværdige fund og ringede til politiet, skriver CBS News.

- Vi alarmerede straks myndigheder i New York og politiet, og de er i øjeblikket ved at fjerne flydelen, siger Sharif El-Gamal, ejer af Soho Properties, ifølge CBS News i en pressemeddelelse.

Hans medarbejdere fandt flydelen i forbindelse med en bygningsinspektion.

- Vi samarbejder fuldt ud med de relevante myndigheder for at sikre, at dette stykke bevismateriale fjernes med forsigtighed så hurtigt og effektivt som muligt, siger han.

Myndighederne affotografer nu fundet og skal blandt andet fastslå, om stedet skal undersøges for menneskelige aftryk.

Politiet har endnu ikke oplyst, hvor stor vragdelen er, men der er et tydeligt Boeing-identifikationsnummer på den.

Den ene bygning, som flydelen blev fundet bag, ligger på adressen 51 Park Place, hvor et omdiskuteret islamisk kulturcenter fortsat er under udvikling. Centret er kontroversielt i kraft af beliggenheden tæt på Ground Zero og er kendt som Ground Zero-moskéen.

Flere end 2700 mennesker mistede livet, da terrorister kaprede to passagerfly og styrede dem ind i de øverste etager af de to tvillingtårne den 11. september 2001, som på det tidspunkt var verdens højeste bygninger.

Terrorister kaprede også to andre fly samme dag. Den ene ramte USA's forsvarsministerium i Pentagon i Washington D.C., mens det andet styrtede ned på en mark i staten Pennsylvania.

Vragdel fra 11. september-fly er fundet i New York

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce