Vintervejr koster mindst 80 livet i Europa


Vintervejr koster mindst 80 livet i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snevejr og voldsom kulde har kostet 80 mennesker livet i Europa på tre dage. I Polen er 42 mennesker døde af kulde. I Ukraine er 27 omkommet i vintervejret.

Dødstallet efter vinterstorme og kulde i Europa er steget til mindst 80.

I Polen oplyser myndighederne, at 42 mennesker, fortrinsvis hjemløse, er døde af kulde i løbet af tre dage, hvor temperaturerne har været nede på minus 20 grader.

Ukraine rapporterer om 27 omkomne.

Seks personer er omkommet på grund af trafikuheld forårsaget af vintervejret i Tyskland. Tre andre er omkommet under ligende omstændigheder i Østrig. I Frankrig er to hjemløse døde af kulde.

En lang række fly er blevet aflyst i Frankrig, Tyskland, Holland og Spanien. Og rundt om i Europa er mange hovedveje blokeret af sne.

Samtidig symboliserer sammenbruddet i Eurostar-forbindelsen under Den Engelske Kanal, der forbinder Paris og London, hvor meget Europa er ramt af vintervejret.

Titusinder af mennesker er strandet på den britiske og franske side af kanalen, efter at togene har været aflyst siden fredag aften.

I Paris er et passagertog blevet afsporet, hvorved 36 mennesker er blevet kvæstet. 300 andre er evakueret fra toget.

Myndighederne i Kroatien undersøger samtidig, hvorvidt det er voldsomt snefald, der er skyld i, at et passagertog er kørt ind i en betonvæg på Zagrebs centralstation. 50 mennesker blev kvæstet, heraf en alvorligt.

I Ruslands hovedstad, Moskva, oplever indbyggerne det voldsomste snefald på en 21. december i 100 år. Det er kun lykkedes myndighederne at holde de store gennemgangsveje åbne, mens 1700 kilometer veje i byen er lukket af sne.

Vintervejr koster mindst 80 livet i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce