USA og UK fraråder rejser til Mexico

Mellemleder Karya Lustig (midten) hjælper mandag kontormedarbejderne Mayra Torres (t.v.) og Angelina Galvan med at bruge beskyttelsesmasker på La Clinica de la Raza i Oakland, California.
Foto: Ben Margot/AP/POLFOTO

USA og UK fraråder rejser til Mexico

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både USA og Storbritannien fraråder nu deres borgere at rejse til Mexico som følge af udbruddet af svineinfluenza.

Udenrigsministerierne i både Washington og London fraråder nu alle unødvendige rejser til Mexico, hvor 149 mennesker er døde af svineinfluenza.

- Udenrigsministeriet advarer amerikanske statsborgere om sundhedsrisikoen ved rejser til Mexico på nuværende tidspunkt på grund af et udbrud af H1N1 "svineinfluenza", lyder det i en officiel amerikansk rejsevejledning, der gælder i tre måneder.

Det britiske udenrigsministerium advarer ligeledes mod unødvendige rejser og tilføjer, at den britiske ambassade i Mexico indtil videre har lukket for alle konsulære henvendelser og behandling af visumsager.

- Britiske statsborgere, der bor i eller besøger Mexico, bør muligvis overveje om de skal blive i Mexico på nuværende tidspunkt, lyder det på ministeriets hjemmeside.

I går sagde EU's sundhedskommissær, Androulla Vassiliou, at hun "personligt vil jeg forsøge at undgå unødvendige rejser til de berørte områder". Der er imidlertid ikke tale om en officiel EU-advarsel.

Det danske udenrigsministerium har ikke ændret rejsevejledningen for Mexico.

USA og UK fraråder rejser til Mexico

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce