Trussel: Jeg vil skyde min lærer og så mange som muligt


Trussel: Jeg vil skyde min lærer og så mange som muligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En række hollandske skoler er blevet lukket efter en anonym trussel om et nyt skoleskyderi.

Bevæbnede politibetjente er blevet sat ind og adskillige skoler lukket i den vestlige hollandske by Leiden mandag.

Det sker, efter at en person, som formodes at være en elev på en af skolerne, på internettet har skrevet, at han vil "skyde min skolelærer og så mange studerende, som jeg kan".

Beslutningen om at lukke skolerne blev taget søndag aften, da politiet blev bekendt med truslen, som blev skrevet på den amerikanske hjemmeside 4chan.org.

- Det er en skole i den hollandske by Leiden, stod der i truslen.

- For flere beviser vil jeg bruge en 9mm Colt Defender.

Truslen blev efterfulgt at en oplysning om, at vedkommende bruger en såkaldt proxy - der gør det sværere at spore datatrafik.

- Så politiet vil ikke kunne finde mig før i morgen.

Truslen er angiveligt rettet mod skoler, der underviser elever mellem 12 og 16 år, og dem er der mindst 22 af i Leiden. Det har medført, at væbnede politibetjente mandag står foran alle skoler i den lille by, der ligger nordøst for Haag.

I en pressemeddelelse oplyser myndighederne, at de ikke ved, hvilken skole truslen er rettet mod - og at man fortsat arbejder på at finde frem til den person, der har fremsat den alvorlige trussel.

Holland har flere gange været udsat for tragiske skyderier. I april 2011 dræbte en bevæbnet mand seks personer, da han skød løs med et semi-automatisk våben i et indkøbscenter i byen Alpen aan de Rijn, der ligger tæt på Leiden.

I 1999 blev fire studerende og en lærer såret, da en studerende affyrede 10 skud på en skole i den sydlige hollandske by Veghel.

I 2009 arresterede politiet en 18-årig mand, der også havde udslynget trusler på hjemmesiden 4chan.org om at skyde løs på en skole. Han forklarede efterfølgende, at truslen havde været en joke.

Trussel: Jeg vil skyde min lærer og så mange som muligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce