Trusler mod Israels forsvarsminister


Trusler mod Israels forsvarsminister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den israelske forsvarsminister er mål for en bølge af trusselsbreve i kølvandet på beslutningen om midlertidigt at indstille opførelsen af jødiske bosættelser.

Israels forsvarsminister, Ehud Barak, har modtaget snesevis af dødstrusler siden den israelske regering i november beordrede et stop for opførelsen af jødiske bosættelser på den besatte Vestbred. Det oplyser israelske medier.

Sikkerheden omkring forsvarsministeren er blevet intensiveret af frygt for mulige angreb fra jødiske ekstremister, oplyser israelsk radio.

Brevene, der truer Barak på livet, blev modtaget i ugerne efter at regeringen i november erklærede en 10 måneders pause i udstedelsen af byggetilladelser på vestbredsbosættelserne, skriver avisen Yediot Aharonot.

Tv-stationen Kanal 10 viste tirsdag et brev sendt til Baraks kontor, som er ansvarlig for implementeringen af stoppet, der blev indført efter måneders pres fra USA.

- Hvis du tror, at du kan ødelægge bosættelserne, så tager du fejl, og jeg vil dræbe dig, hedder det i det anonyme brev.

En sikkerhedskilde sammenligner den øjeblikkelige stemning i Israel med den, der gik forud for attentatet, der i november 1995 kostede Israels daværende premierminister, Yitzhak Rabin, livet, skriver Yediot Aharonot.

Rabin blev skudt og dræbt af en jødisk ekstremist.

Trusler mod Israels forsvarsminister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce