Tredje offer identificeret: Maratonbombe dræber kineser

den dræbte kinesers identitet er ikke oplyst, men dedtte er den blot 8-årige Martin Richard, der blev et andet dødsoffer for Bostonbomberne.
Foto: AP/POLFOTO

Tredje offer identificeret: Maratonbombe dræber kineser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksplosionerne under Boston Marathon har også dræbt en otteårig dreng, der ventede på faderen i målområdet.

Det tredje offer for mandagens dødbringende bombeangreb i Boston er nu blevet identificeret.

Der er tale om en kinesisk statsborger, hvis identitet af hensyn til familien ikke bliver offentliggjort, lyder det fra det kinesiske konsulat i New York.

Tre mennesker har foreløbig mistet livet, efter at to eksplosioner ramte nær mållinjen ved Boston Marathon. Ud over den kinesiske statsborger er en otteårig dreng og en 29-årig kvinde også blevet dræbt af bomberne.

Den lille dreng stod sammen med sin mor og søster i målområdet, mens de ventede på, at faderen, der deltog i løbet, nåede i mål.

Boston Universitet oplyste tidligere tirsdag, at en af deres studerende var blandt de tre dræbte. Kinas konsulat i New York kæder dog ikke det tredje offer sammen med universitetet.

Mindst 176 mennesker er såret efter angrebet - flere af de kvæstede er invaliderede på livstid, da arme eller ben blev sprængt væk eller senere blev amputeret. En række personer ligger fortsat i kritisk tilstand på hospitalerne.

Ingen har foreløbig taget skylden for bombesprængningerne, og efterforskerne tager et stort antal af mistænkte i betragtning, lyder det fra FBI, der leder efterforskningen.

Omkring 6000 løbere var stadig ikke nået i mål, da bomberne eksploderede. Løberne blev herefter dirigeret væk fra målområdet. Over 27.000 mennesker deltog i maratondistancen.

Tredje offer identificeret: Maratonbombe dræber kineser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce