Tre smukke mænd er udvist af Saudi-Arabien


Tre smukke mænd er udvist af Saudi-Arabien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saudi-Arabiens myndigheder har udvist tre lækre mænd af frygt for, at de ville sætte griller i lokale kvinder.

Det religiøse politi i Saudi-Arabien har taget en rask beslutning.

Tre mænd fra De Forenede Arabiske Emirater måtte sendes hjem, hvor de kom fra, for de var ganske enkelt alt for attraktive til at have gående rundt i Riyadh, Saudi-Arabiens hovedstad.

Derfor er de tre mænd nu blevet udvist, skriver den lokale saudiarabiske avis Elaph ifølge netavisen arabianbusiness.com

Elaph skriver, at de tre mænd deltog i en kulturfestival i Riyadh i søndags, da det religiøse politi fik øjnene op for deres skønhed og de problemer, det kan medføre i et land, som det stærkt islamiske og konservative Saudi-Arabien.

Her lever kønnene adskilt, kvinder går tildækket, når de færdes i det offentlige rum, og samfundet er i det hele taget bygget op på kontrol af kvinder.

De må ikke køre bil, de må ikke færdes alene i det offentlige rum. De skal være flere kvinder sammen, eller de skal have et mandligt familiemedlem eller en værge med sig.

Der er så også forbud mod, at kvinder er i kontakt med mænd, de ikke er i familie med, og det gør flirteri til noget meget besværligt, hvis ikke umuligt.

I denne atmosfære gik de tre smukke mænd fra Emiraterne så rundt, og det har tilsyneladende skabt frygt i det religiøse politi for, at deres skønhed kunne forstyrre ro og orden og kvindens plads.

- En embedsmand fra festivalen siger, at de tre mænd fra Emiraterne blev udvist, fordi de er så smukke, at festivalens ledelse var bange for, at saudiarabiske kvinder ville falde for dem, skriver Elaph.

Tre smukke mænd er udvist af Saudi-Arabien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce