Tre franskmænd meldes savnet i Yemen


Tre franskmænd meldes savnet i Yemen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I det urohærgede Yemen frygtes tre franskmænd bortført. Pludselig blev deres mobiltelefoner afbrudt.

Tre franske hjælpearbejdere, to kvinder og en mand, er lørdag meldt savnet i Hadramawt-provinsen i den sydøstlige del af Yemen, oplyser en lokal sikkerhedstjenestemand.

Tjenestemanden, der ikke ønsker sit navn offentliggjort, siger, at mændene er meldt savnet lørdag eftermiddag, da de ikke vendte tilbage til deres residens i Seyun. Han tilføjer, at "deres mobiltelefoner pludselig blev afbrudt".

- Enheder fra sikkerhedsstyrkerne blev straks sendt ud for at lede efter dem, tilføjede tjenestemanden, der på et spørgsmål tilføjede, at han ikke ville udelukke, at de var blevet bortført.

Det franske udenrigsministerium oplyser til nyhedsbureauet Reuters, at de tre er meldt savnet i det urohærgede land på den arabiske halvø, men det står ikke klart, om de er bortført.

- Vi bekræfter, at vi er opmærksomme på, at nogle franske statsborgere er forsvundet i Yemen. Vi taler om tre mennesker. Vi er endnu ikke i stand til at sige noget om, hvorvidt de er blevet bortført, siger ministeriet i en meddelelse, udsendt fra Paris.

Udlændinge er jævnligt blevet bortført i det fattige Yemen af klaner, der benytter den taktik til at presse myndighederne til at komme med indrømmelser.

Flere end 200 udlændinge er blevet bortført i løbet af de seneste 15 år. Langt de fleste af dem er senere blevet frigivet uden at være kommet til skade.

Tre franskmænd meldes savnet i Yemen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce