Tre dræbt: Teenager amok med Kalashnikov

Kalashnikov AK105 modern assault rifle on white
Foto: Colourbox

Tre dræbt: Teenager amok med Kalashnikov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand blev skudt i sin bil, mens to tilfældige fodgængere torsdag blev mejet ned på gaden i den sydfranske by Itres.

En mentalt forstyrret teenager begav sig torsdag ud på drabstogt i den lille sydfranske by Itres og skød tilfældige personer med et automatvåben.

Tre mennesker blev slået ihjel af kuglerne fra Kalashnikov-riflen. Et af ofrene var en midaldrende mand, der sad bag rattet i sin bil, mens de to andre var lokale mænd, der kom gående på gaden.

- Jeg hørte skuddene og kiggede over min husmur. Jeg så en mand bevæge sig væk fra en bil, hvor motoren stadig var tændt. En mand faldt sammen på chauffør-sædet, og der var et skudhul i døren, siger et øjenvidne.

En 55-årig kvinde slap med skudsår i det ene øre, og andre vidner fortæller, at drabsmanden nemt kunne have slået flere ihjel.

- Der var en bil, der kørte op forbi ham ved en rundkørsel. Han hævede riflen og rettede våbnet mod chaufføren. Heldigvis behøvede han ikke at stoppe, da der ikke var andre ved rundkørslen. Det reddede hans liv, lyder det fra en lokal beboer.

Politiet ankom hurtigt til stedet og anholdt den 19-årige drabsmand, inden han fik skudt flere uskyldige beboere. Kort tid efter fandt politiet Kalashnikov-våbnet i en grøft i nærheden.

- Alt peger i retning af, at han har smidt riflen der efter skyderiet, lyder det fra det lokale politi, som tilføjer, at drabsmanden har haft psykiske problemer.

Den 19-årige er i forvejen kendt af politiet for at have oplagret militære våben, lyder det.

Borgmesteren i Itres fortæller, at byen er i chok over det tredobbelte drab.

- Folk er meget følelsesladede. Normalt er Itres et meget roligt sted, siger Francois Bernardini.

Tre dræbt: Teenager amok med Kalashnikov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce