Spekulationerne om den britiske superdesigner Alexander McQueens død er forbi. Rygterne har længe sagt selvmord ved hængning. De er nu bekræftet.
Den britiske topdesigner Alexander McQueen to sit eget liv ved at hænge sig i en garderobe. Han efterlod sig også et selvmordsbrev. Det afslører dokumenter om designerens død i sidste uge.

- Omkring klokken 10.30 sidste torsdag blev en mand fundet hængt i sin garderobe i lejlighed nummer 1, Green Street, London W1. Mandag den 15. februar blev han identificeret som Lee Alexander Mc Queen, siger retsmediciner Lynda Martindill til nyhedsbureauet AFP.

Politikommissær Paul Armstrong fortæller, at der blev fundet en seddel på stedet. Men det er endnu ikke blevet afsløret, hvad der stod på sedlen.

Ifølge britiske medier døde Alexander McQueens mor den 2. februar. I en besked på Twitter nogle dage før sin død, fortalte McQueen, at han havde haft en "rædsom uge".

Alexander McQueen var en af Englands mest succesfulde designere. Han var kreativ direktør for sit eget mærke, som var blevet opkøbt af modegiganten Gucci.

Hans død sendte chokbølger gennem modeugen i København. Også den store modeuge i New Yorks er blevet rystet af nyheden. Formentlig vil dødsfaldet også præge de tre kommende store modeuger i London. Paris og Milano.

Mere om emnet

Se alle
McQueen efterlader formue til sine hunde

McQueen efterlader formue til sine hunde

Død modeskaber lever gennem Gaga

Død modeskaber lever gennem Gaga

Sex and the City-stjerne i sorg