Strauss-Kahns sæd på stuepiges bluse

Dominique Strauss-Kahn forlader her en retssal i New York den 19. maj. Nu viser det sig, at der er fundet sæd på blusen fra den stuepige, som hævder, at Strauss-Kahn har forgrebet sig på hende.
Foto: AP Photo/Polfoto

Strauss-Kahns sæd på stuepiges bluse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæden matcher Strauss-Kahns DNA-profil, erfarer New York-avis om fund på stuepiges bluse.

Sæd fra Dominique Strauss-Kahn er fundet på en bluse tilhørende den stuepige, der beskylder den tidligere chef for Valutafonden for seksuelle overgreb.

Det skriver Wall Street Journal og henviser til informationer fra politiet i New York.

Benjamin Brafman, en af Strauss-Kahns advokater, afviste at kommentere oplysningen, da han blev informeret om udfaldet af DNA-prøven.

Eksperter siger, ifølge nyhedsbureauet AFP, at fundet af sæd ikke siger noget om, hvorvidt der var tale om et overgreb fra Strauss-Kahns side, som stuepigen hævder.

Den franske økonom og mulige kandidat til præsidentvalget næste år, blev torsdag i sidste uge sigtet for seksuelle overgreb og forsøg på voldtægt.

Efter anholdelsen indvilligede Strauss-Kahn i at afgive DNA-prøver. Hans advokater har ved de første retsmøder fortalt, at der ikke foreligger beviser på, at Strauss-Kahn har tvunget stuepigen til noget som helst.

Stuepigen hævder, at Strauss-Kahn uden held forsøgte at voldtage hende, da han overraskede hende midt i rengøringen af hotelværelset. Efterfølgende blev hun tvunget til oralsex af franskmanden.

Den 62-årige Strauss-Kahn blev fjernet fra et Air France-fly i New York få minutter før afgangen mod Paris den 14. maj . Politiet reagerede på beskyldninger fra den 32-årige stuepige om, at Strauss-Kahn samme dag omkring middag havde forulempet hende.

Strauss-Kahns sæd på stuepiges bluse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce