Strauss-Kahn skifter lejlighed i New York


Strauss-Kahn skifter lejlighed i New York

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den sexsigtede tidligere chef for Den Internationale Valutafond flyttes til en anden lejlighed på Manhattan.

En domstol i New York godkendte onsdag en anmodning fra Dominique Strauss-Kahns advokater om at flytte den sigtede franskmand til en anden lejlighed på Manhattan.

Hvortil og hvornår den tidligere chef for Valutafonden skifter adresse, blev ikke oplyst.

Strauss-Kahn er i husarrest indtil sagen om hans påståede seksuelle overgreb på en stuepige på et hotel i New York kommer for retten. Han bærer elektronisk fodlænke og overvåges døgnet rundt, efter at være løsladt mod en kaution på 1 million dollar.

Efter anholdelsen af den 62-årige Strauss-Kahn den 14. maj tilbragte han fire døgn i New Yorks berygtede fængsel Rikers Island. En kæmpe omvæltning i betragtning af, at han boede i en suite på Hotel Sofitel til en dagspris på 3000 dollar op til anholdelsen

Sagen mod ham kommer for retten den 6. juni. Ud over at betale kaution, krævede retten yderligere sikkerhed i form af 5 millioner dollar for at lade Strauss-Kahn tilbringe ventetiden uden for en fængselscelle.

Siden den betingede løsladelse har han tilbragt tiden i en lejlighed på Lower Manhattan. Hans advokater forsøgte uden helt at finde en luksuslejlighed til franskmanden, der angiveligt er vant til et liv på første klasse i alle henseender.

Dømmes han for anklagerne, risikerer han at skulle tilbringe op til 25 år i et amerikansk fængsel. Men uanset udfaldet af sagen er han garanteret en årlig pension svarende til cirka 1,3 millioner kroner resten af livet fra Den Internationale Valutafond.

Strauss-Kahn skifter lejlighed i New York

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce