Storsvindleren Madoff hospitalsindlagt


Storsvindleren Madoff hospitalsindlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bernie Madoff er blevet flyttet fra sin celle til hospitalsafdelingen i Butner-fængslet i North Carolina.

Den amerikanske storsvindler Bernard Madoff er blevet overført til hospitalsafdelingen i det fængsel, hvor han afsoner, oplyser en talskvinde for USA's føderale fængselsmyndigheder. Ubekræftede forlydender siger, at han er ved at dø af kræft.

Talskvinden, Traci Billingsley, siger, at Madoff blev flyttet til hospitalsafdelingen den 18. december, men ønsker ikke at oplyse grunden.

 Den 71-årige finansmand afsoner en dom på 150 års fængsel for at have snydt tusinder af investorer for tilsammen 65 milliarder dollar (337 milliarder kroner). Han afsoner i Butner-fængslet i North Carolina.

Det var onsdag ikke muligt at få en kommentar fra Madoffs advokat om hospitalsindlæggelsen.

I slutningen af august afviste fængselsmyndighederne presseforlydender om, at Madoff er dødelig syg af kræft.

The New York Post skrev dengang, at Madoff havde kræft, og at han havde fortalt andre indsatte, at han ikke havde længe tilbage at leve. Avisen citerede unavngivne fængselskilder.

Madoff er tidligere formand for Nasdaqbørsen for teknologivirksomheder. Han blev dømt for at have drevet finanssvindel gennem flere årtier, hvor han lokkede nye investorer til. Nyinvestorernes penge blev brugt til at betale fiktivt udbytte til gamle investorer. Til sidst ramlede det hele sammen, da han manglede investorer.

Storsvindleren Madoff hospitalsindlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce