Storbritannien tager imod 15.000 syriske flygtninge


Storbritannien tager imod 15.000 syriske flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den britiske regering åbner angiveligt for 15.000 syriske flygtninge og vil samtidig sætte militæret ind for at være med til at bekæmpe Islamisk Stat, skriver britisk avis.

STORBRITANNIEN: Den britiske regering med premierminister David Cameron i spidsen vil tage imod 15.000 flygtninge fra Syrien.

Det skriver Channel New Asia ifølge The Sunday Times.

David Cameron har været under både nationalt og internationalt pres i forbindelse med den europæiske flygtningekrise, og han præsenterer nu sammen med planen for, hvor mange flygtninge den britiske regering vil acceptere, også en række andre tiltag i forbindelse med krisen.

Således vil Storbritannien også sætte militært ind inden for den kommende måned for at være med til at bekæmpe Islamisk Stat (IS), ligesom regeringen vil sætte ind mod menneskesmuglere.

Mere end fire millioner syrere er flygtet fra krigen, og det seneste år har Storbritannien taget imod 216 syriske flygtninge. Siden konflikten brød ud i 2011 har cirka 5.000 syrere fået asyl i Storbritannien, hvilket er væsentligt færre end i eksempelvis Tyskland, Frankrig og Sverige.

Allerede torsdag åbnede den britiske premierminister op for at se på tallene, efter han hidtil har holdt fast i, at Storbritannien ikke skulle tage imod et større antal syriske flygtninge. Det skete, efter offentliggørelsen af billedet, hvorpå en treårig syrisk dreng ligger druknet i vandkanten på en tyrkisk strand.

Onsdag underskrev Tyskland, Frankrig og Italien et dokument, som skal sikre en mere retfærdig fordeling af flygtninge inden for EU.

Storbritannien tager imod 15.000 syriske flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce