Sorg i Aserbajdsjan


Sorg i Aserbajdsjan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Studenter i Aserbajdsjans hovedstad i sorg over skolemassakren, hvor en væbnet mand dræbte 13 mennesker, inden han tog sit eget liv.

Flere hundrede studenter samledes i dag uden for olieakademiet i Aserbajdsjans hovedstad, Baku, hvor de lagde blomster og tændte stearinlys for at mindes de 13 mennesker, der blev dræbt i går af en væbnet mand på institutionen.

Blodbadet har rystet det muslimske land, som aldrig tidligere har oplevet sådanne skudmassakrer, der i de seneste år har fundet sted flere steder i vestlige lande.

- Jeg kom her for at mindes de studenter og lærere, der døde, fortalte Rakhman Badonov, en student på Bakus Statsuniversitet.

- Vi er alle i chok på grund af denne tragedie. Den kunne have ramt hvem som helst af os, på hvilken som helst skole, sagde han.

Politiet siger, at det var den 29-årige Farda Gadirov, der begik udåden. Han gik ind på akademiet kort efter, at undervisningen begyndte i går morges, og skød målrettet imod sine ofre med et halvautomatisk skydevåben. Politiet omringede bygningen, og han skød så sig selv.

Ud over de 13 dræbte blev 13 andre såret, flere af dem alvorligt.

Presserapporter har beskrevet Gadirov som en arbejdsløs enegænger, men hans motiv er fortsat uklart.

Sorg i Aserbajdsjan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce