Smeltet is truer verden


Smeltet is truer verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smeltet is er en kæmpetrussel mod alt liv. Derfor skal der handles nu, sagde Al Gore tirsdag på klimakonferencen i Tromsø. Han deltager i COP15 senere på året.

Arktis er verdens hjerte. Men hjertet trækker sig mere og mere sammen og bliver dermed mindre. Sådan forklarede den tidligere amerikanske vicepræsident og klimaforkæmper Al Gore tirsdag de smeltende ismasser, der flyder fra Grønland og Antarktis og truer med gøre millioner hjemløse og vende op og ned på økosystemet.

- Den globale opvarmning får isen til at smelte, og det har dramatiske konsekvenser. Det er vigtigt, at vi tager nogle drastiske beslutninger, når alverdens ledere senere på året mødes i København for at diskutere, hvordan vi løser problemerne, fortsatte nobelprisvinderen.

Han har selv kastet sig ind i klimadiskussionerne og vil deltage i FN's klimatopmøde, COP15), i København.

- Jeg kommer til København i december, men jeg kommer også inden, siger Al Gore til Ritzau.

Al Gores engagement sender vigtige signaler til omverdenen om, at klimaet er af afgørende betydning for fremtiden, mener den danske udenrigsminister.

- Jeg synes, at det er glimrende, at Al Gore, som er verdens miljøforkæmper nummer et, kommer til København. Al Gore har en meget stor viden, en gennemslagskraft og en fremstillingsevne, som er meget fin, siger udenrigsminister Per Stig Møller (K) til Ritzau.

Smeltet is truer verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce