Selvmordsbombe eksploderer ved Nato-base


Selvmordsbombe eksploderer ved Nato-base

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er døde og sårede, efter selvmordsbomber eksploderer i byen Herat i det vestlige Afghanistan.

To selvmordsbomber dræber to og sårer 26 ved et angreb på en Nato-base i Herat i det vestlige Afghanistan, oplyser politiet.

- Der var et selvmordsangreb ved indgangen til Herats PRT og et andet i bymidten. To mennesker er dræbt og andre 26 såret, siger chefen for Herats kriminalpoliti til nyhedsbureauet AFP.

Flere oprørere kan have deltaget i angrebet på den italienske base. Herat genlød af skud i forbindelse med eksplosionerne.

Tv-billeder viser to lastbiler, der er ødelagt af eksplosionen, og soldater der løber for at komme i skjul.

Der steg kraftig røg op nær den italienske base, der er lejr for et såkaldt Provincial Reconstruction Team (PRT). Det er et blandet militært og civilt program, som skal bidrage til genopbygningen af Afghanistan.

En talsmand for Taliban-oprørerne siger, ar der blev sprængt fire selvmordsbomber. Det er dog ofte tilfældet, at Taliban smører tykt på, når det bekræfter angreb på afghanske regeringsstyrker og udenlandske soldater.

- På dette tidspunkt siger de foreløbige rapporter, at der har været et angreb i nærheden af PRT-lejren, siger en talsmand for Isaf-styrken til nyhedsbureauet AFP.

Italienske soldater udgør hovedparten af den internationale Isaf-styrke i Herat, der normalt er en fredelig by ved grænsen til Iran.

Selvmordsbombe eksploderer ved Nato-base

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce