Scotland Yard har mistænkt i Madeleine-sag

Kate og Gerry McCann med et billede af deres datter.
Foto: Sang Tan/AP/POLFOTO/arkiv

Scotland Yard har mistænkt i Madeleine-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantombillede af mystisk mand kan give nye spor i sagen om Madeleine McCanns forsvinden.

Scotland Yard vil appellere til offentligheden om at give informationer om en ny mistænkt i sagen omkring Madeleine McCanns forsvinden, oplyser den britiske tv-station Sky News.

Detektiver fra det britiske kriminalpoliti vil inden for få dage udsende en fantomtegning af en mand, som blev set tæt på den ferielejlighed, hvorfra den treårige pige forsvandt i 2007.

Hendes forældre, Kate og Gerry McCann, har set billedet og siger, at de er stærkt opmuntret over den nye udvikling i sagen.

Den ledende politiinspektør, som har ansvaret for sagen, Andy Redwood, ventes i næste uge at oplyse detaljer, om den mistænktes gøren og laden i feriebyen Praia da Luz i Portugal på den dag, hvor Madeleine forsvandt.

De nye spor i sagen vil blive nærmere præsenteret for offentligheden i BBC's tv-programmet Crimewatch den 14. oktober. Her vil Madeleines forældre bede folk, der var på feriestedet i de skæbnesvangre dage, og som endnu ikke har talt med politiet, om at henvende sig.

Programmet vil også blive sendt i Holland og Tyskland, hvorfra mange af turisterne på Algarvekysten kommer. Politifolk siger, at den nye fokus på sagen formentligt vil føre til hundredvis eller tusindvis af telefonopkald til myndighederne.

Den mistænkte er en af i alt 41 personer, som politiet interesserer sig for i forbindelse med analyser af mobildata fra telefoner, som blev tændt i dagene omkring Madeleines forsvinden på feriestedet.

Politiet kan ikke se, hvad der står i tekstbeskederne fra de pågældende telefoner. Men det har en liste med oplysninger om de forskellige opkald, hvor og hvornår de er foretaget, og hvilke numre der er ringet til.

Efterforskerne har hen over sommeren sendt breve til 30 lande for at bede om assistance til at finde ud af, hvem de endnu uidentificerede telefonnumre tilhører, og til at få kontakt til de personer, der allerede er på listen.

Scotland Yard har mistænkt i Madeleine-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce