Sarkozy besøger USA næste måned


Sarkozy besøger USA næste måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præsident Sarkozy skal på besøg hos præsident Sarkozy i slutningen af næste måned. Det sker trods rygter om dårlig kemi mellem de to ledere.

Frankrigs præsident, Nicolas Sarkozy, og hans hustru, Carla Bruni-Sarkozy, gennemfører et officielt besøg i Washington 30. marts, oplyser Élysée-palæet.

Det sker på invitation fra den amerikanske præsident, Barack Obama.

Besøget vil indeholde et arbejdsmøde, en fælles pressekonference og en privat middag, hedder det i en erklæring fra det franske præsidentkontor.

Sarkozy skal mødes med erhvervsfolk og medier i New York, inden han tager videre til Washington, oplyses det videre.

Det Hvide Hus oplyser, at Obama "ser frem til konsultationer med præsident Sarkozy på et bredt udvalg af spørgsmål af fælles interesse, heriblandt Afghanistan og Pakistan, Iran, fredsbestræbelserne i Mellemøsten, europæisk sikkerhedssamarbejde og global økonomisk genopretning".

- Frankrig er en af USA's uvurderlige partnere og allierede i vore fælles bestræbelser på at fremme fred, sikkerhed og fremgang rundt om i verden, hedder det videre i erklæringen fra Det Hvide Hus.

Sarkozy har allerede foretaget adskillige rejser til USA på trods af vedholdende forlydender om, at han og Obama ikke er på særlig god bølgelængde på det personlige plan.

Sarkozy besøger USA næste måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce