Prins William skal mødes med Obama


Prins William skal mødes med Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nygifte prins William og hans hustru Catherine møder USA's præsidentpar i London.

Prins William og hans hustru Catherine skal tirsdag mødes med præsident Barack Obama og den amerikanske førstedame, Michelle Obama, på Buckingham Palace under den amerikanske leders besøg i Storbritannien, oplyser hoffet.

- Vi kan bekræfte, at præsidenten og mrs. Obama skal mødes med hertugen og hertuginden af Cambridge kort efter deres ankomst til Buckingham Palace tirsdag, siger en talskvinde.

William og Catherine er netop vendt hjem fra bryllupsrejse til Seychellerne efter deres bryllup i Westminster Abbey den 29. april. Mødet bliver Obamas første chance for at lykønske parret med brylluppet, som blev overværet af to milliarder tv-seere.

Den amerikanske præsident var ikke inviteret til det kongelige bryllup, fordi prins William som tronfølger står efter sin far, prins Charles.

Obama og hans kone bor på Buckingham Palace som dronning Elizabeths gæster under deres tre dage lange besøg i Storbritannien.

Besøget begyndte tidligere end planlagt på grund af askeskyen, som fik den amerikanske præsident til at flyve fra Dublin til London sent mandag.

Obama besøgte mandag en lille landsby i hjertet af Irland, hvor hans tiptipoldefar, Fulmuth Kearney, udvandrede fra for over 160 år siden.

- Det er sandt, at min tiptipoldefar virkelig kom fra Irland, sagde USA's præsident, mens bifaldet strømmede ham i møde.

- Det er sandt. Fra Moneygall for at være nøjagtig. Jeg fatter ikke, at det er nødvendigt for mig hele tiden at understrege dette, sagde Barack Obama med et glimt i øjet.

Prins William skal mødes med Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce