Prins William hjemløs for en nat

Den britiske Prins William har mærket på sin egen krop, hvordan det er at være hjemløs. Her, under Blackfriars Bridge, sov han på en udfoldet papkasse i frostgrader. Formålet var at få større viden om unge hjemløse.

Prins William hjemløs for en nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prins William har tilbragt en nat i minusgrader sovende på et papunderlag i Londons gader. Han vil sætte fokus på de hjemløse.

Storbritanniens prins William har tilbragt en nat som hjemløs i Londons gader for at øge opmærksomheden om de subsistensløse. Det oplyser velgørenhedsorganisationen Centrepoint, som prinsen er protektor for.

William, nummer to i arvefølgen til den britiske trone, tilbragte natten til den 15. december sovende på et papunderlag i nærheden af Londons Blackfriars Bridge. Der var minusgrader den pågældende nat. Prinsen havde følgeskab af sin privatsekretær, Jamie Lowther-Pinkerton, og chefen for Centrepoint, Seyi Obakin.

Prins William blev om morgenen efterfølgende vist rundt i Londons West End-kvarter for at se andre, der sov i det fri.

- Efter en enkelt nat kan jeg ikke engang forestille mig, hvordan det må være at sove i Londons gader nat efter nat, siger prinsen.

- Fattigdom, psykiske lidelser, narkomani, alkoholisme og opløste hjem er årsagen til, at folk bliver hjemløse. Jeg håber, at jeg ved at øge min forståelse af spørgsmål kan gøre mit til at hjælpe de mest sårbare i vore gader, siger prins William, der er prins Charles og afdøde prinsesse Dianas ældste søn.

Prins William hjemløs for en nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce