Politiet i Thailand narrer kriminelle


Politiet i Thailand narrer kriminelle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et snedig lotterifælde narrer 14 efterlyste kriminelle i Thailand til at løbe lige i armene på politiet. Ordensmagten er overrasket over, at tricket virkede.

14 mistænkte kriminelle i Thailand har opført sig dummere, end politiet tillader det. Efter at have meddelt de mistænkte, at de havde vundet i lotteriet, kunne ordensmagten stille og roligt anholde dem, da de kom for at afhente deres præmier.

- De efterlyste mænd dukkede op for at hente de fjernsyn og checks, som de havde fået at vide, at de havde vundet, efter at deres telefon- eller cpr-numre var blevet udtrukket i en lodtrækning, siger politichef Krisada Pankongchoen, der udtænkte idéen.

- Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi havde ikke regnet med, at nogen ville falde for dette. De har nok følt sig noget dumme, særligt de, der har opholdt sig under jorden i flere måneder, siger han.

Politiet har sendt hundredvis af lykønskningsbreve til de mistænkte voldtægtsforbryderes og tyveknægtes adresser i Bangkok og omegn, ifølge Krisada.

Politiet ventede forskellige steder i byen og slog til, da 14 dukkede op for at få deres præmier.

- Mange af dem har været på vores liste over eftersøgte i nogen tid og har formentlig været af den opfattelse, at politiet havde opgivet at forfølge dem, så de var ikke spor mistænksomme, tilføjer Krisada.

Politiet i Thailand narrer kriminelle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce